Έκπτωση της τάξεως του 50% για όλους τους Έλληνες αποφάσισε

Εδώ παραθέτουμε τα παροικιακά νέα από την Αίγυπτο
Post Reply
ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Έκπτωση της τάξεως του 50% για όλους τους Έλληνες αποφάσισε

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

Έκπτωση της τάξεως του 50% για όλους τους Έλληνες αποφάσισε από την 1η Ιανουαρίου 2016, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου
Μία απόφαση – σταθμό πήρε το ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Καΐρου, αποφασίζοντας να προσφέρει από το ξεκίνημα του 2016, σε όλους τους Έλληνες, έκπτωση της τάξεως του 50%.


Η πρόταση έγινε από το Μέλος του ΔΣ κ. Στέφανο Αργυρίου, κατά τη συνεδρίαση του Συμβουλίου της 10ης Δεκεμβρίου το βράδυ και έγινε αμέσως δεκτή από όλο το ΔΣ.


Το γεγονός αποτελεί μία έμπρακτη απόδειξη ότι το νέο ΔΣ του ιστορικού Σωματείου αποφασίζει να βρεθεί πολύ πιο κοντά στην αιγυπτιώτικη παροικία, και για αυτόν τον λόγο δημιουργεί κίνητρα για να γεμίσουν και πάλι οι αίθουσές του από παροίκους.


Παράλληλα, κατά την ίδια συνεδρίαση, το ΔΣ αποφάσισε να εμπιστευθεί εξ ολοκλήρου στον Ταμία κ. Άγγελο Αθανασούλη την ευθύνη του εντευκτηρίου, ώστε να διασφαλίσει μία υψηλή ποιότητα στο μενού του Ελληνικού Κέντρου. Να σημειωθεί ότι ο κ. Αθανασούλης ήταν ο υπεύθυνος για το εξαιρετικό επίσημο γεύμα που παραχώρησε η ιστοσελίδα «ΠΥΡΑΜΙΣ» κατά την εκδήλωση για τα 150 χρόνια του Αιγυπτιώτικου Τύπου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας της Ελλάδας κ. Κρέτσου, των Πρέσβεων Ελλάδας και Κύπρου, της Γενικής Προξένου, του Προέδρου της ΕΚΚ, του Προέδρου της Κυπριακής Αδελφότητας, της κας Αικατερίνης Σοφιανού – Μπελεφάντη, εκπροσώπων όλων των Σωματείων, ομιλητών από την Αθήνα και πολύ κόσμου.


Να σημειωθεί εξάλλου ότι το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου διοργανώνει μία σειρά εκδηλώσεων για την προσεχή χρονιά 2016, θέλοντας να φέρει ένα νέο «αέρα» , που να θυμίζει Ελλάδα, λεπτομέρειες των οποίων θα ανακοινωθούν μελλοντικά.


Τέλος, το Ελληνικό Κέντρο Καΐρου αποφάσισε να εορτάσει την έλευση του νέου έτους 2016, με ένα πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν, στις 31 Δεκεμβρίου το βράδυ.
http://pyramisnews.gr/oi-apofaseis-tou- ... u-kentrou/

Post Reply