Έκλεισε οριστικά ο Ε.Ν.Ο.Α

Συζητήσεις γενικού περιεχομένου μή εντασσόμενα σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες.
Post Reply
ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Έκλεισε οριστικά ο Ε.Ν.Ο.Α

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

https://webtv.ert.gr/ert1/themata/loyke ... gyptioton/

Έκλεισε οριστικά ο Ε.Ν.Ο.Α – Το μήνυμα του Προέδρου


Καθώς δεν μπόρεσε να βρεθεί λύση για τη μετεγκατάστασή του, λόγω της επερχόμενης ανάπλασης στο Ελληνικό, ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών που στεγάζεται στον Άγιο Κοσμά, έκλεισε οριστικά.

Μέχρι τις 10 Οκτωβρίου ήταν η διορία ώστε να βρεθεί μία λύση και να μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις, ωστόσο όλες οι προσπάθειες ήταν άκαρπες και έτσι, μετά από σχεδόν 50χρόνια λειτουργίας, ο Ε.Ν.Ο.Α έκλεισε προχθές.

Ο Πρόεδρος Ρότζερ ΓΚΑΤΤ, έγραψε στη σελίδα του Ομίλου:

Σήμερα μετά από 5 δεκαετίες δημιουργίας, αθλητισμού και πρωταθλητισμού, αναγκαστήκαμε να αφήσουμε το σπίτι, που μας φιλοξενούσε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο όμιλος μας χάρη στις επιτυχίες των αθλητών μας και την αγάπη και στήριξη των μελών μας, αναγνωρίστηκε και τιμήθηκε παγκοσμίως.

Ειναι καθήκον μας λοιπόν να συνεχίσουμε το έργο των προγόνων μας.
Ας ενωθούμε όλοι και ας κοιτάξουμε το μέλλον, μια νέα εποχή ξεκινά για όλους μας, ώστε να αφήσουμε και εμείς κατι πίσω να βρουν οι νεότεροι.

Σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας στην προσπάθεια να διατηρήσουμε την ταυτότητα μας, τους αθλητές μας και τα χαρακτηριστικά αυτά που μας κάνουν όλους να νοιώθουμε μια οικογένεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για όλες τις νέες εξελίξεις.

Ροτζερ ΓΚΑΤΤ

Προεδρος ΕΝΟΑΟ Όμιλος λειτουργεί στο συγκεκριμένο σημείο από το 1965 και παραχωρήθηκε από το ελληνικό κράτος ως αναγνώριση της προσφοράς του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αλεξάνδρειας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όταν παραχώρησε τις εγκαταστάσεις του στη Διοίκηση του Ελληνικού Ναυτικού, όταν δεν υπήρχε κράτος επί Κατοχής. Δεν πρόκειται λοιπόν για έναν απλό αθλητικό όμιλο αλλά για έναν ιστορικής σημασίας όμιλο.

Post Reply