150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ

150 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας και εκπαίδευσης στο Κάιρο.
Post Reply
ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

"ΑΜΠΕΤΕΙΟΣ ΣΧΟΛΗ 150 ΧΡΟΝΙΑ (1863-2013)" ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΜΠΕΤΕΙΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Re: 150 ΧΡΟΝΙΑ ΑΜΠΕΤΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΕΡΡΗΣ

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK


George Tsartsiasis
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΑΜΠΕΤΕΙΟ ,ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ Η ΑΜΠΕΤΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΙΔΕΑ ,ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!1 ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ !!!!

Stelios Bacossis
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Paul Papadatos
Χίλια ευχαριστώ για την δημιουργία αυτοὐ του βίντεο και για όσους αναφέρθηκαν στα παλιά χρονικά αυτού του ανεπανάληπτου και υπέροχου σχολείου που μας χάρισε αυτές τις νοσταλγικές αναμνήσεις. Και αν έχω κάποια καημό για τα χρόνια εκείνα είναι ότι ίσως δεν πρόσεξα, δεν έμαθα και γενικά δεν εκμεταλλεύτηκα παραπάνω το διάστημα της διαμονής μου εκεί. Στέλνω τους θερμούς μου χαιρετισμούς σε όλους όσους και όσες πέρασαν από αυτὀ το Σχολείο, που μάλλον με «μικρή Πανεπιστημιούπολη» θα το σύγκρινα.

Post Reply