Η Ελένη Μιχαήλ, εκπρόσωπος/ΣΕΕΑΣ στην Κύπρο Α΄ Αμπετειάδα

Εδώ μπορείτε να δημοσιεύσετε φωτογραφίες βίντεο και ότι άλλο αφορά την σχολή
Post Reply
ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Η Ελένη Μιχαήλ, εκπρόσωπος/ΣΕΕΑΣ στην Κύπρο Α΄ Αμπετειάδα

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

Η Αμπετειανή Ελένη Μιχαήλ, εκπρόσωπος του ΣΕΕΑΣ στην Κύπρο για την Α΄ Αμπετειάδα, τιμήθηκε από τον Πρόεδρο Αλέξανδρο Καζαμία
http://pyramisnews.gr/i-eleni-mihail-ek ... tin-kypro/

Ένα από τα πιο εκλεκτά μέλη του επέλεξε ο Σύλλογος Ελλήνων αποφοίτων Αμπετείου Σχολής για να διοργανώσει από την Κύπρο τις συμμετοχές των Αμπετειανών αποφοίτων που διαμένουν στη Μεγαλόνησο και θα θελήσουν να δώσουν το «παρών» στην Α΄ Παγκόσμια Αμπετειάδα, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ερχόμενο φθινόπωρο στο Κάιρο.

Μάλιστα, με την ευκαιρία αυτή, ο Πρόεδρος του ιστορικού Σωματείου Αλέξανδρος Καζαμίας τίμησε για την μέχρι τώρα προσφορά της την σημαντική αυτή συμπάροικο, Καϊρινή και Αμπετειανή, που μετά από σπουδές στο Κάιρο και μετεκπαιδεύσεις στην Ευρώπη, εργάζεται σήμερα στην Κύπρο, στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξεως σε υψηλή θέση.

Για το έργο της αλλά και για τη μέχρι τώρα στήριξή της στο έργο του ΣΕΑΑΣ, κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Μεγαλόνησο, ο κ. Καζαμίας προσέφερε στην κα Μιχαήλ ένα αναμνηστικό δίσκο για τα 85 χρόνια από την ίδρυση του Συλλόγου, με την ευχή να συνεχίσει να προσφέρει για πολλά ακόμη χρόνια στον Καϊρινό και αμπετειανό ελληνισμό.

Από την πλευρά της, η κα Μιχαήλ ευχαρίστησε για τη μεγάλη τιμή, μην κρύβοντας τη συγκίνησή της, ενθυμούμενη στιγμές σημαντικές από την εποχή που εκείνη βρισκόταν στα θρανία της Αμπετείου, με μεγάλους καθηγητές αλλά και μαθητές που επίσης επέτυχαν μία σημαντική καριέρα μέχρι σήμερα, πολλοί εκ των οποίων ζούνε και δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Να σημειωθεί ότι και στην Αθήνα έχει ήδη οριστεί εκπρόσωπος για την Α΄ Παγκόσμια Αμπετειάδα. Πρόκειται για τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής (Αθήνας) κ. Μιχάλη Φλεβοτομά, ο οποίος ορίστηκε από το ΔΣ του αθηναϊκού ΣΑΕ τόσο για την προετοιμασία της Αμπετειάδας όσο και για όλα τα θέματα που αφορούν τα δύο αμπετειανά σωματεία.

Post Reply