Θερμή υποδοχή από τον ΣΑΕ και ΣΑΣ στην Αθήνα

Post Reply
ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Θερμή υποδοχή από τον ΣΑΕ και ΣΑΣ στην Αθήνα

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

Θερμή υποδοχή από τον ΣΑΕ και ΣΑΣ στην Αθήνα για τον Πρόεδρο του ΣΕΑΑΣ Αλ. Καζαμία – Τούς αποκάλυψε το πότε θα ξεκινήσει η Αμπετειάδα

http://pyramisnews.gr/thermi-ypodoxi-ap ... in-athina/
Όλο σημαντικές ειδήσεις για τον Ελληνισμό της Χώρας του Νείλου, ήταν γεμάτη η βραδιά της προηγούμενης Τετάρτης 21 Μαρτίου, όταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής κ. Αλέξανδρος Καζαμίας έγινε θερμά δεκτός τόσο από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Ελλήνων κ. Κώστα Μιχαηλίδη και όλο το ΔΣ του ΣΑΕ όσο και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αμπετείου Σχολής (Αθήνας) κ. Δημήτρη Πιερρή και όλο το ΔΣ του εν λόγω δραστήριου παροικιακού συλλόγου, που είχε επίσης την ίδια ημέρα την πρώτη του συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους του στον ΣΑΕ, στην Αθήνα.
Και στους δύο σημαντικούς αιγυπτιώτικους φορείς της Αθήνας, ο Πρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ. Αλέξανδρος Καζαμίας ενημέρωσε για την πρόθεση του Συλλόγου Ελλήνων Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής να διοργανώσει την Α΄ Παγκόσμια Αμπετειάδα από τις 6 έως τις 8 του προσεχούς Οκτωβρίου.
Η εκδήλωση αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή από Αμπετειανούς από την Αίγυπτο, την Ελλάδα, την Κύπρο και όχι μόνον…
Μάλιστα, ο κ. Καζαμίας προσέφερε και στους δύο Προέδρους αναμνηστικά του ΣΕΑΑΣ, με αφορμή τη φετινή συμπλήρωση των 85 ετών από την ίδρυση του ΣΕΑΑΣ, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος Αποφοίτων Αμπετείου Σχολής θα είναι στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστεί.
Τον κ. Καζαμία συνόδευε κατά τις συναντήσεις του αυτές, ο Β΄ Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΑΣ κ. Στέφανος Αργυρίου.

Post Reply