Καλώς σας βρήκα!

Post Reply
Elisavet M Karaiskou
Posts: 2
Joined: Tue 06 Nov , 2012 7:24 pm

Καλώς σας βρήκα!

Post by Elisavet M Karaiskou »

Καλημέρα σας Αμπετειανοί και Αμπετειανές!

Καλώς σας βρήκα!

Ευχαριστώ πολύ την κ. Καίτη Μπαραμίλη που με πρόσθεσε στο forum του Συλλόγου της Αμπετείου Σχολής.

Ομολογώ ότι μόλις είδα το σήμα... βούρκωσα. Το σήμα που είχα ραμμένο στο μπλε σακάκι μου. Στην επίσημη στολή που φοράγαμε, στις Σχολικές και Εθνικές μας γιορτές. Γκρίζα φούστα, λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι με το "σήμα". Απαραίτητο συμπλήρωμα... η λευκή κορδέλα και οι λευκές κάλτσες...

Το αγαπούσα πολύ το σχολείο μου και το αγαπώ ακόμα. Δεκατέσσερα χρόνια εκεί μέσα. Από τα τέσσερά μου έως τα 18, δεν είναι λίγο!

Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο έχοντας την τιμή και χαρά να εισπράττω τέσσερις υποτροφίες. Μια από αυτές, ήταν του Όρους Σινά -Ταμείο Πορφυρίου, (διορθώστε με σας παρακαλώ αν κάνω λάθος το "Ταμείο"), σαν αριστούχος απόφοιτος του Επαγγελματικού Λυκείου της Αμπετείου Σχολής. Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης.

Τα μαθήματα στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν εύκολα για μένα, γιατί είχα αποκτήσει πολύ γερές βάσεις από το σχολείο μου.

Ότι είμαι σήμερα, το οφείλω στου υπέροχους Δασκάλους μου και Καθηγητές μου της Αμπετείου Σχολής, που μου έμαθαν όχι μόνο γράμματα, αλλά μου έμαθαν να έχω κυρίως αξίες, ήθος και ιδανικά. Να τους έχει ο Θεός καλά και όσοι έχουν φύγει από αυτή τη ζωή, ο Θεός να τους αναπαύει.

Θα τα λέμε από δω και πέρα... Συχνά, όταν το επιτρέπει ο χρόνος.

Φιλικά

Ελισάβετ Μ Καραΐσκου :D

ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Posts: 328
Joined: Tue 11 May , 2010 7:51 am

Re: Καλώς σας βρήκα!

Post by ΜΠΑΡΑΜΙΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ »

Καλωσόρισες χαίρομαι που θα συμμετέχεις μαζί μας .....

Post Reply